Om os

United for Menneskerettigheder (UHR) er en international, almennyttig organisation dedikeret til at gennemføre Verdenserklæringen om Menneskerettighederne på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt plan. Dets medlemskab består af enkeltpersoner, pædagoger og grupper over hele verden, som aktivt viderebringer viden om og beskyttelse af menneskerettighederne for hele menneskeheden.

Dens formål er at give menneskerettighederne uddannelsesmæssige ressourcer og aktiviteter, der informerer, hjælper og forener enkeltpersoner, pædagoger, organisationer og statslige organer i formidling og tiltrædelsen af Verdenserklæringen om Menneskerettighederne på alle niveauer i samfundet.

United for Menneskerettigheder blev grundlagt på erklæringens 60-års jubilæum, i lyset af at der fortsat verden over foregår misbrug, som krænker ånden, hensigten og artiklerne i dette charter om alle menneskerettigheder, det første sådanne dokument der nogensinde er ratificeret af samfundet af nationer. Rundspørger har fundet frem til, at de fleste mennesker kun har et begrænset kendskab til menneskerettigheder. Verdenserklæringen indeholder 30 rettigheder, der sammen danner grundlaget for en civilisation, hvor folk kan nyde alle de friheder, som de har krav på, og lande kan eksistere i fred.

DOWNLOAD »