Detaljer om undervisningspakken
Gør menneskerettighederne levende

Undervisningspakken Gør menneskerettighederne levende er til rådighed, uden beregning, for lærere, professorer og andre undervisere.

PAKKEN INDEHOLDER FØLGENDE VEJLEDNING OG AUDIOVISUELLE UNDERVISNINGSMATERIALE OG HÆFTER:

GØR MENNESKERETTIGHEDERNE LEVENDE – UNDERVISNINGSVEJLEDNING

Undervisningsvejledningen er en komplet manual for gennemførelse af en menneskerettigheds-læseplan. Den omfatter pensum, en kort historie om menneskerettigheder, den fulde tekst i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, ideer til aktiviteter og en ordliste. Menneskerettigheds-dokumenter, organisationer og rapporter er også inkluderet for let at kunne finde dem.

HISTORIEN OM MENNESKERETTIGHEDERNE – DOKUMENTARFILM

Denne stærke og overbevisende film forklarer menneskerettigheder ved at berette om deres dramatiske historie, udvikling og brug i dag. Udtrykket ”menneskerettigheder” er kendt af næsten alle, men vigtigheden af menneskerettigheder er ofte ikke fuldstændigt forstået. Historien om menneskerettighederne er baggrunden om menneskerettighederne, der kulminerer i en enkel pagt, der indeholder dem alle: Verdenserklæringen om Menneskerettighederne. Men med den ubarmhjertige virkelighed med udbredte krænkelser af menneskerettighederne i dag, fortæller denne film, hvor menneskerettigheder må begynde for at skabe afgørende forandringer i verden.

24 EKSEMPLARER AF HÆFTET HISTORIEN OM MENNESKERETTIGHEDER

Hæftet, der ledsager filmen Historien om menneskerettighederne, giver en grundlæggende indføring til menneskerettigheder, ved at skitsere deres udvikling til det moderne menneskerettighedssystem. Det introducerer læseren til de vigtigste dokumenter om menneskerettighederne og giver råd til, hvordan man kan øge bevidstheden omkring menneskerettigheder i ens indflydelsesområde.

Klik her for at bestille et GRATIS eksemplar af undervisningspakken Gør menneskerettighederne levende.

DOWNLOAD »