Undervisers Guide til menneskerettigheder

De fleste mennesker kender til ytrings- og religionsfrihed, men meget få kender alle de 30 rettigheder i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne. Med din undervisnings-pakke Gør menneske-rettighederne levende og de lektionsplaner, der indgår i din lærer-vejledning, kan du straks begynde at uddanne de studerende i emnet menneskerettigheder, og de kan nemt og enkelt begynde at viderebringe, ikke blot en større erkendelse af vores menneskelige rettigheder, men også få en forbedring i deres egne liv. Hvis flere mennesker kendte og insisterede på deres rettigheder, så ville verden være langt mere fredelig og civiliseret.

Udfyld venligst formularen til højre for at modtage din gratis pakke. Dine oplysninger vil blive holdt fortrolige og deles ikke med tredjepart.

BESTIL DIN GRATIS
UNDERVISNINGSPAKKE

Udfyld formularen herunder for at modtage din GRATIS pakke

Trin 1 / 4

Trin 2 / 4

Dine personlige oplysninger:

  • Vælg venligst en af de ovenstående tiltaleformer

Trin 3 / 4

Din kontaktinformation:

Trin 4 / 4

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@humanrights.com. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug

TAK!

Din anmodning er blevet fremsendt.

Leveringen vil tage to til fire uger.

Fortrolighed er meget vigtig for os. Vi vil kun bruge dine oplysninger med det formål at følge op på din anmodning.