Informationspakke: Gør menneskerettighederne levende

Hvis du blev bedt om at nævne alle dine menneskerettigheder, kunne du så gøre det? Hvis svaret er nej, ville du ikke være alene. De fleste mennesker kan nævne retten til ytringsfrihed og religionsfrihed, men meget få kender alle deres menneskerettigheder.

Disse rettigheder blev fastsat af De Forenede Nationer i 1948 i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne. Hvis flere mennesker kendte og insisterede på deres rettigheder, så ville verden være langt mere fredelig og civiliseret.

Denne gratis pakke, giver dig oplysninger, du kan bruge til at informere dig selv og andre om Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, samt tage skridt til at gøre drømmen om menneskerettigheder til virkelighed.

Inkluderet i din gratis menneskerettigheds informationspakke:

  • Dvd med en forsmag på dokumentarfilmen, Historien om menneskerettigheder – en stærk film, som definerer menneskerettigheder for alle.
  • Hæfterne Historien om menneskerettigheder og Hvad er menneskerettigheder?
  • En guide med handlinger, du kan følge for at skabe bevidsthed om og forståelse af menneskerettigheder, og begynde at gøre en forskel med det samme.

Udfyld venligst formularen til højre for at modtage din gratis pakke.

Trin 1 / 3

Trin 2 / 3

Dine personlige oplysninger:

  • Vælg venligst en af de ovenstående tiltaleformer

Trin 3 / 3

Din kontaktinformation:

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@humanrights.com. For yderligere oplysninger, se vores fortrolighedserklæring og vilkår for brug

TAK!

Din anmodning er blevet fremsendt.

Leveringen vil tage to til fire uger.

Fortrolighed er meget vigtig for os. Vi vil kun bruge dine oplysninger med det formål at følge op på din anmodning.