NYHEDERGØR MENNESKERETTIGHEDER TIL EN DEL AF HVERDAGEN

UNDERVISNING I MENNESKERETTIGHEDER
ER I LIVE I IRLAND

Menneskerettighedsleder for Scientology Kirkens kontor for nationale anliggender i Irland leverer et seminar til skolen Presentation Girls Catholic Convent School.

Menneskerettighedsleder engagerer katolske skoleelever med undervisning i menneskerettigheder.

Studerende og lærere ved ikke, at 30.000 kvinder er blevet registreret som smuglet ind i Irland i de sidste par år, eller at asylansøgere er tvunget til at leve i campingvogne i op til ni år, ude af stand til at arbejde eller skabe et bedre liv for deres familier,” siger Ryan Ellory, Menneske­rettighedsleder for Scientology Kirkens kontor for nationale anliggender i Irland.

For at gøre noget ved denne udbredte ubevidsthed, lancerede Ellory en serie af Unge for Menneskerettigheder-seminarer på skoler i Dublin og Cork County. Han holdte for nylig seminarer for to katolske pigeskoler, i alt 299 studerende.

Pigerne var ”fascineret”, ”fokuseret” og ”engageret”, siger en lærer. Unge for menneskerettigheder-videoer udløste en livlig debat, idet studerende tacklede problemer med menneskehandel og slaveri. Menneskerettighed nr. 11 ”Vi er uskyldige, indtil andet er bevist” var af særlig interesse – informationsvideoen blev spillet efter anmodning, og næsten hver eneste studerende delte en personlig historie om overtrædelsen af den rettighed.

Feedback fra seminaret var enstemmigt positive. En lærer fortalte: ”At arbejde i en skole, som er uheldigt stillet, kan være hårdt, men det at vide, at man gør en forskel i disse unge kvinders liv, er skønt. Ryan hjalp mig med at gøre en forskel den dag, og jeg vil gerne takke ham af hele mit hjerte. … Jeg vil helt bestemt fortælle de andre lærere om dette og sørge for, at han kommer tilbage for at give flere lektioner.”

Yderligere otte lærere har siden da adopteret Unge for menneskerettigheder i deres egne klasser.VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Menneskerettighedsgrupper, hver med deres egen grundlæggende fokus, slutter sig sammen som United for Menneskerettigheder med det fælles mål om undervisning i menneskerettigheder. Her er, hvad nogle få af disse ledere har at sige:

TIDLIGERE FORMAND, PAKISTANS RÅD FOR AMERIKANSKE ANLIGGENDER

DIREKTØR, PEACE ACADEMY, STORBRITANNIEN

CUBANSK MENNESKERETTIGHEDSAKTIVIST OG TIDLIGERE KONGRESMEDLEM I USA

GRUNDLÆGGER, YOUTH ON THE MOVE EDUCATION INTERNATIONAL

TIDLIGERE RÅDGIVER FOR BESKYTTELSE AF MENNESKERETTIGHEDER OG UDDANNELSEVi har brug for din hjælp

Bliv en del af den internationale menneske­rettigheds­bevægelse ved at blive medlem af United for Menneskerettigheder. United for Menneskerettigheder hjælper enkeltpersoner, lærer, organisationer og statslige organer i alle dele af verden med at øge bevidstheden om Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

DOWNLOAD »
DOWNLOAD