NYHEDERGØR MENNESKERETTIGHEDER TIL EN DEL AF HVERDAGEN

FIRE REGIONALE TOPMØDER UDGØR YHRI-VERDENSTURNÉ

Det 6. Regionale Topmøde i Sydasien i New Delhi, Indien, (øverst) og 1. Nordamerikanske Regionale Topmøde i Washington, D.C. (nederst).

Unge fra fire forskellige regioner i verden samles til topmøder om menneskerettighederne.

YHRI Verdensturnéen bød på regionale topmøder, hvor unge fra alle deres regioner samledes. Det 6. Regionale Topmøde i Sydasien i New Delhi, Indien, omfattede delegerede fra Afghanistan, Nepal og andre forskellige indiske stater. Åbningsdagen bød på ministeren for lov og justits hr. Ravi Shankar Prasads, parlamentsmedlem dr. Udit Raj og generalsekretæren for National Human Rights Commission hr. Ambuj Sharma.

Det 6. Regionale Topmøde for Asien og Stillehavsområdet i Nantou, Taiwan, havde delegerede fra otte lande. Talerne omfattede Nantous amtssekretær, chefsekretæren for fængselsvæsenet og anklageren fra justitsministeriet. Adskillige medier deltog, såsom Educator-tidsskriftet, United Daily News Group og Taiwan Times.

Det 1. Nordamerikanske Regionale Topmøde var i Washington, D.C., med en ceremoni på Capitol Hill, hvor adskillige frivillige blev tildelt den amerikanske President’s Volunteer Service Award for enestående bidrag til undervisning i menneskerettigheder. Proklamationer og breve blev udstedt fra borgmestre, senatorer og en guvernør.

Det 4. Latinamerikanske Regionale Topmøde blev afholdt i Kongressens hus i Puebla, Mexico. Delegerede kom fra Chile, Costa Rica, Colombia og 13 delstater i Mexico. Formanden for Kongressen åbnede arrangementet efterfulgt af vigtige deltagere.VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Regeringer og institutioner slår sig sammen med Unge for Menneskerettigheder for at uddanne fremtidens generation i deres 30 menneskerettigheder.

AMERIKANSK KONGRESMEDLEM

Youth for Human Rights International har undervist i ansvaret for at opretholde fundamentale rettigheder. Den giver unge voksne styrken til at forsvare sig selv mod mobning og diskrimination. Det er op til unge mennesker at blive fortalere for tolerance og fred og at sikre, at disse rettigheder beskyttes og respekteres for de kommende generationer. Jeres uselviske arbejde og dedikering til frivilligt arbejde bør roses.

ADVOKAT, DEN INTERNATIONALE KOMITÉ FOR FORSVAR AF MENNESKERETTIGHEDER

Som den israelske repræsentant for Den Internationale Komité for Forsvar af Menneskerettigheder har jeg personlig viden om vigtigheden i at undervise alle om kendsgerningerne, at de har de grundlæggende menneskerettigheder og vise dem, hvad de er. Efter at have set jeres undervisningsmaterialer og personligt deltaget i jeres eventer og aktiviteter, der omgiver jeres menneskerettighedskampagne, kan jeg med sikkerhed sige, at I ikke blot har påtaget jer en meget vigtig opgave, men I gør et godt job med jeres unikke undervisningsmaterialer, der er professionelle og går direkte til sagen.

PRÆSIDENT, DET NATIONALE FODBOLDFORBUND, COSTA RICA

På vegne af Costa Ricas Fodboldforbund er vi meget stolte over at tage del med vores landshold i dette projekt til fordel for menneskerettigheder, så den fodbold vil give tilbage til samfundet, alt som samfundet har givet til fodbold. Vi vil gerne vise, at dette også kan være et værdifuldt redskab til sociale forandringer, der nedbryder alle økonomiske, politiske, religiøse og etniske barrierer, og som sådan kan og bør deltage i projekter, der gavner menneskeheden.FAKTA

HVAD ET ÅR KAN BRINGE

I år er Unge for Menneskerettigheder og United for Menneskerettigheder fortsat med at nå længere og længere ud.

26.656

BESTILLINGER

er blevet opfyldt for materialer, herunder undervisningspakker, informationspakker og hæfter

4.566

UNDERVISNINGSPAKKE

bestillinger opfyldt til skoler i det forløbne år.

1.017.191

HÆFTER

der underviser andre i deres 30 umistelige rettigheder blev uddelt i år

3.013

EVENTS

blev afholdt over hele verden inklusive underskriftsindsamlinger, parader, koncerter, markeder og skoleseminarerBESKYT MENNESKERETTIGHEDER

Bliv en del af den internationale menneskerettighedsbevægelse ved at blive medlem af United for Menneskerettigheder. United for Menneskerettigheder hjælper enkeltpersoner, lærer, organisationer og statslige organer i alle dele af verden med at øge bevidstheden om Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

DOWNLOAD »
DOWNLOAD