NYHEDERGØR MENNESKERETTIGHEDER TIL EN DEL AF HVERDAGEN

AT VÆRE EN GENTLEMAN ER UADSKILLELIGT FRA MENNESKERETTIGHEDER

Chris King giver leverer sit unikke Gentlemen’s Course og underviser ikke bare i redskaberne ved etikette og sømmelighed, men respekt gennem United for Menneskerettigheder-materialer.

Chris King er på en mission for at hjælpe Floridas unge – der er i fare for at blive ofre for menneskehandel – med at opnå viden til at beskytte deres rettigheder og andres rettigheder.

Chris King er måske barnebarn af blues-legenden B.B. King, han er måske modedesigner og tidligere marinesoldat, men for at definere ham med et ord er Chris King frem for alt en gentleman. Da King lærte om statistikkerne for menneskehandel i hans hjemby i Florida, ville gentlemanen i ham ikke finde sig i det.

”Med menneskehandel som Floridas top ’tavse’-forbrydelse, er vi blevet bedømt som nummer to i landet, tredje i regionen, og det er bare slemt. Det er en overtrædelse af menneskerettighederne,” siger King. ”Som far til to dejlige børn, ville jeg virkelig ikke kunne lide at mine børn blev ofre for sådanne ting, så jeg begyndte at forske og lære og blev introduceret til United for Menneskerettigheder (UHR) i sommeren 2015,” tilføjer han.

Han opdagede UHR ved Charity Coalition (Velgørenhedskoalition) Frokosten der blev afholdt på Scientology Kirkens Fort Harrison. Der mødtes han med den ansvarshavende direktør for United for Menneskerettigheder i Florida og så hvordan undervisning i menneskerettigheder naturligt passer med hans eget program kaldet The Gentlemen’s Course (Kursus i at være en Gentleman).

King leverer sit kursus til enhver ung person, men specielt til de overlevende fra menneskehandel og underprivilegerede unge som har risiko for at blive ofre. Kurset underviser i etikette, evner til at omgås andre og nu menneskerettigheder. Det omfatter Kings ”Tredive Enkle Regler For at Være en Gentleman”, herunder ”Døm ingen, forbedre bare dig selv” og ”Tilbyd din arm til en dame mens du går, og hun vil føle sig tryg.”

Det omfatter også ”Uvidenhed er ikke fryd, viden er styrke,” og det er styrken ved at undervise i menneskerettigheder – så unge både kan beskytte sig selv og være der for at forsvare andre. King forklarer: ”Jeg mener virkelig at hvis folk kan undervise i racisme og ondskab, kan vi undervise i storhed og menneskelighed.

Ved at indarbejde menneskerettigheder i vores pensum håber vi på at uddanne unge med de korrekte redskaber til at tage bedre beslutninger idet de modnes og vokser i nutidens samfund,” siger King.

King holder regelmæssige Gentlemen’s Courses for unge i hans egen facilitet i Kings Forest Recreation Center (et sted der blev doneret af byen Tampa) såvel som i skoler og på biblioteker. Han holder også Gentlemen’s Ball to gange om året på Fort Harrison. Her samles glamourøse damer og fint påklædte herrer for at støtte humanitære grupper såsom Florida Coalition Against Human Trafficking og She Helps to Empower som sammen baner vejen til værdighed og en sikker fremtid for Floridas unge.TAGER AFFÆRE
Underviser i Menneskerettigheder? Fortæl Os Hvordan

Send os din historie om hvordan du bruger United for Menneskerettigheder-materialer til at undervise i menneskerettigheder.

Nyder du at læse historier om fremskridtene med menneskerettigheder rundt omkring i verden? Har du nogensinde spekuleret over om din egen historie kunne blive fortalt?

United for Menneskerettigheder er et globalt netværk af lærere, professorer, advokater, aktivister, forældre, unge og frivillige der alle er forbundet af deres fælles formål om at gøre menneskerettighederne til en realitet. Mens du læser dette, er du allerede en del af holdet.

Hvis du har haft succes med at anvende materialerne og pensummet for United for Menneskerettigheder eller Unge for Menneskerettigheder og gerne vil dele dine udfordringer og succeser med andre, så vil vi gerne høre fra dig. Det er muligt din historie kunne blive fortalt i et fremtidigt nyhedsbrev.

Send venligst din historie og dine fotografier. Se et eksempel på en bror og søster-duohistorie på scientology.tv.

Vi venter på at høre fra dig!TILSLUT DIG BEVÆGELSEN

Bliv en del af den internationale menneskerettighedsbevægelse ved at blive medlem af United for Menneskerettigheder. United for Menneskerettigheder hjælper enkeltpersoner, lærer, organisationer og statslige organer i alle dele af verden med at øge bevidstheden om Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

DOWNLOAD »
DOWNLOAD