NYHEDERGØR MENNESKERETTIGHEDER TIL EN DEL AF HVERDAGEN

UNGE FOR MENNESKE­RETTIGHEDER TORONTO FREMMER TOLERANCE I ONTARIO

Unge for Menneskerettigheder Torontos leder Nicole Crellin ved York regionale politis internationale dag for afskaffelse af racediskrimination-arrangement.

Unge for Menneskerettigheder Toronto arbejder for at eliminere racediskrimination – i det etnisk mangfoldige område.

Hvert år afholder området Yorks regionale politi i Ontario, Canada, et arrangement på den internationale dag for afskaffelse af racediskrimination. Og hvert år er Unge for Menneskerettigheder Ontario lige der med deres bod for menneskerettigheder og støtter York politis arbejde for at eliminere alle former for hadforbrydelser.

Dette år var arrangementet en multikulturel fejring med utallige grupper fra lokalsamfundet, der viste deres aktiviteter, samt optrædende af alle typer.

I et land, hvor 19,1 procent af den samlede befolkning identificerer sig selv som medlem af en minoritetsgruppe, hvoraf mere end 65 procent blev født uden for Canada, er dette initiativ af afgørende betydning. I Ontario alene kommer folk fra 250 forskellige etniske grupper.

Unge for Menneskerettigheder-materialerne, der blev stillet til rådighed ved boden og til alle deltagere, er et perfekt redskab til at oplyse andre om deres menneskerettigheder.

Materialerne omfatter: Hvad er menneskerettigheder?-hæftet, der forenkler FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder med ord, alle kan forstå; Historien om menneskerettigheder-dokumentaren; og YHRI-oplysningspakken for undervisere til at undervise i menneskerettigheder.

Unge for Menneskerettigheder Ontario er stolte over at støtte politiet i deres arbejde for at stoppe hadforbrydelser, før de sker, ved at øge bevidstheden om værdien af Canadas kulturelle diversitet og behovet for, at hver person respekterer andres rettigheder – uanset vores forskelle.VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

Materialer, der kan downloades gratis, så alle kan undervise i menneskerettigheder, kan fås på forenetformenneskerettigheder.dk og ungeformenneskerettigheder.org.

UNDERVISER, ROUMIEH VILLAGE, LIBANON

”Mine elever nød og havde gavn af kurset, specielt videoerne, der tiltrak sig deres opmærksomhed, appellerede til dem og fik dem til at tænke. Som aktivitetskoordinator i mit lokalsamfund vil jeg gerne gentage den oplevelse med vores unge mennesker.”

KOORDINATOR FOR LOKALSAMFUNDET, VILLAGE ACADEMY, NEW YORK, USA

”Vi tror, at dette materiale vil blive en forbløffende tilføjelse til vores pensum. Det vil gøre det muligt for os at tilføje yderligere medier til enheder herunder videoer og billeder, hvilket vil forøge engagementet.”

LÆRER, PORTUGAL

”De materialer, jeg har modtaget, har været nyttige for mig til at udvikle adskillige projekter med mine elever, hvor den vigtigst brugte ressource var de materialer, I har stillet til rådighed. Tak skal I have.”

FORMAND, UNGE FOR BÆREDYGTIG PÅVIRKNING, INDIEN

”Jeg har gjort mit bedste for at undervise, motivere og påvirke min egen familie, venner og mit universitetsfællesskab om menneskerettigheder. Jeg holder ofte møder på high schools og universiteter rundt omkring i Indien. Jeg har gået igennem materialer på jeres hjemmeside for at hjælpe mig med at undervise andre, og jeg erfarede, at de var nyttige.”

LÆRER, MORA UAFHÆNGIGE SKOLER, NEW MEXICO, USA

”Jeg brugte mapperne og dvd’en som baggrund for redegørelser inden for specifikke emner, og jeg syntes om, hvordan de kommer med en løsning. Jeg bad børnene om at læse en menneskerettighed, så lave research, og jeg anbefalede, at de bruger ungeformenneskerettigheder.org hjemmesiden og FN’s hjemmeside. Jeg vil virkelig gerne sige tak for det, I gør.”FAKTA

LAD OS TALE OM DIVERSITET

Diversitet er en velsignelse. Lad os se på statistikkerne for nogle af de mest forskelligartede byer i verden.

DEN

NÆSTSTØRSTE

befolkning af immigranter i verden (efter New York) er i London, der kaldes verdens kulturhovedstad

800

SPROG

tales i New York, hvilket gør det til verdens mest sprogligt forskelligartede by

80 %

AF INDBYGGERE

i byen Dubai er født i udlandet

4

SPROG

er officielle i Singapore på grund af diversiteten blandt byens indbyggere

177

NATIONALITETER

kan findes i Amsterdam, en af de mest forskelligartede byer i verdenHVORDAN KAN DU HJÆLPE

Bliv en del af den internationale menneskerettighedsbevægelse ved at blive medlem af United for Menneskerettigheder. United for Menneskerettigheder hjælper enkeltpersoner, lærere, organisationer og statslige organer i alle dele af verden med at øge bevidstheden om Verdenserklæringen om Menneskerettigheder.

DOWNLOAD »
DOWNLOAD