NYHEDERGØR MENNESKERETTIGHEDER TIL EN DEL AF HVERDAGEN

ENKELTPERSONER ANERKENDT SOM HUMAN RIGHTS HEROES FOR AT HJÆLPE ALLE SAMFUNDETS SEKTORER

Kunst og Kultur for Menneskerettigheder i Italien afholdt en event i det italienske Deputeretkammer – én af de mange undervisningsaktiviteter, som gruppen blev tildelt Human Rights Hero Award for. Tusinder af unge (ovenfor til højre) underskrev menneskerettighedsflaget, som bjergbestigeren Daniele Nardi (øverst til højre) derefter bragte med op på de højeste bjerge.

Unge for Menneskerettigheders Human Rights Hero Awards hædrer dem, der ændrer andres liv gennem undervisning i menneskerettigheder, blandt dem det inspirerende eksempel Kunst og Kultur fra Italien og andre, som går i spidsen for social forbedring og fred.

Et særligt højdepunkt på det årlige internationale topmøde om menneskerettigheder er Unge for Menneskerettigheders Hero Awards, som anerkender dem, hvis mod og beslutsomhed har øget bevidstheden om menneskerettigheder i deres respektive nationer og samfund.

I år var der blandt de fire personer, der blev hædret med prisen, formanden for Kunst og Kultur i Italien, Maria Elena Martini, som modtog prisen på vegne af både sig selv og til minde om hendes afdøde menneskerettighedspartner, Daniele Nardi.

Den indiske skuespillerinde Sheena Chohan og aktivisten Travis Ellis fra Washington D.C. blev også belønnet. (Se mere om Travis’ arbejde på næste side).

Martini slog sig sammen med bjergbestigeren Daniele Nardi for at nå ud til tusinder af unge i Lazio-regionen.

Nardi gennemførte adskillige ekspeditioner til verdens højeste bjerge og medbragte ”Menneskerettighedsflaget”, et særligt flag underskrevet af skolebørn til støtte for menneskerettigheder.

Vi hylder disse fire helte for deres uselviske arbejde, der er så behøvet over hele planeten for at bringe fred gennem undervisning i menneskerettigheder.

Forud for hans ture blev disse elever undervist i deres grundlæggende menneskerettigheder med støtte fra Lazios regionale regering, der er bekymret over, at næsten 50 % af eleverne i alderen 11 til 17 er ofre for mobning.

I dag viderefører Martini det arbejde, hun og Nardi påbegyndte gennem menneskerettigheds-events, marcher og samarbejde.

Sheena Chohan har været ambassadør for Unge for Menneskerettigheder i det sydlige Asien siden 2011, hvor hun nåede ud til mennesker både gennem medier og aktiviteter i hele regionen, specielt i Indien og Bangladesh. Gennem seminarer har hun direkte undervist over 7.000 unge i deres menneskerettigheder og er nået ud til millioner mere gennem radio, aviser og online-medier, og det har givet hende kælenavnet ”Menneskerettighedspigen”. For at finde ud af mere, se en nylig dokumentar om hendes arbejde på da.scientology.tv/SChohan.

Vi hylder disse fire helte for deres uselviske arbejde, der er så behøvet over hele planeten for at bringe fred gennem undervisning i menneskerettigheder.FAKTA

TILBAGEBLIK OVER ET ÅR

Et år med stadigt stigende interesse for United for Menneskerettigheder- og Unge for Menneskerettigheder-materialer kan ses i disse statistikker:

52.068

SKOLER

rundt om i verden bruger Unge for Menneskerettigheder-materialer til at undervise i menneskerettigheder

31.722

BESTILLINGER

blev indgivet på et år af folk i 175 nationer for United for Menneskerettigheder- og Unge for Menneskerettigheder-materialer

91.873

STUDERENDE

blev uddannet i deres menneskerettigheder på et år

774.073

HÆFTER

blev omdelt internationalt på et år for at lære folk deres menneskerettigheder

4,9

MILLIONER

besøgende har på et år været på youthforhumanrights.org og humanrights.comBESKYT DERES RETTIGHEDER

Bliv en del af den internationale menneskerettigheds-bevægelse ved at blive medlem af United for Menneskerettigheder. United for Menneskerettigheder hjælper enkeltpersoner, lærere, organisationer og statslige organer i alle dele af verden med at øge bevidstheden om Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

DOWNLOAD »
DOWNLOAD